Διεξαγωγή σεμιναρίου Εξαγωγών «Εφαρμοσμένη ανάπτυξη σε ξένες αγορές – Εξαγωγές»

Το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης και την διεθνή εταιρεία συμβούλων ανάπτυξης Manager’s Office www.managersoffice.net θα συνδιοργανώσουν σεμινάριο Εξαγωγών διάρκειας 3 ωρών στις 15 Ιουνίου 2015.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να παρουσιαστούν εφαρμοσμένες διαδικασίες για άνοιγμα σε ξένες αγορές (Ευρώπη , Ασία, Λατινική Αμερική, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ) καθώς επίσης και όλο το κύκλωμα ανάπτυξης . Πιο συγκεκριμένα, το άνοιγμα σε ξένες αγορές προϋποθέτει στρατηγική και μεθοδευμένες κινήσεις καθώς και την ενηλικίωση του κάθε υποψήφιου πελάτη πριν το τελικό deal. Έτσι λοιπόν θα αναπτυχθούν όλα τα βήματα της στρατηγικής (pre sales, sales, ordering + cross selling).

Τα Επιμελητήρια στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας προσφέρουν στα μέλη τους το παραπάνω σεμινάριο ΔΩΡΕΑΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής παρακαλούμε να απευθύνεστε τόσο στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης (Καβείρων 12) και στο τηλέφωνο 25310 22547, με υπεύθυνη επικοινωνίας κα Ο. Ζήση, καθώς και στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης στο τηλέφωνο 2531022831 με υπεύθυνο επικοινωνίας κο Β. Χρηστίδη.

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας